Afbeelding

'Feest op het Plein'

Human Interest

Reeuwijk - Stichting Volksvermaak Reeuwijk heeft een uitgebreide line-up geregeld voor het Bruisend Reeuwijk op 6 en 7 september. Voor wie kom jij dit dit feestweekend?

Tijdens Bruisend Reeuwijk zal de vrijdagavond in het teken staan van 'Feest op het Plein'. De complete line-up is inmiddels bekend. Onder deze artiesten gastartiesten die al meerdere keren hebben gezorgd voor een uitverkocht Gelredome: Snollebollekes. Andere optredens zijn van Gebroeders Ko, PartyfrieX, Dik & Gezellig en Wesley Broens. DJ Jor-D draait de avond aan elkaar met de gezelligste feestmuziek.

De zaterdag zal in het teken staan van een gezellige familiedag. De dag start met diverse kinderspelen en de uitgebreide braderie. Ook zal gymnastiekvereniging Reflex een optreden verzorgen. Ook het programma van zaterdagavond is bekend. Deze line-up bestaat uit Het Feestteam, Hazes Tribute Show, Mag Het Wat Zachter (band), Guus Bok (band) en Bertha Verbeek. DJ Jarnoo maakt de zaterdagavond compleet. Dit mag je niet missen!