Vijf man sterk aan de slag | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
<p>&nbsp;Voorzitter Lou Harten.</p>

 Voorzitter Lou Harten.

(Foto: )

Vijf man sterk aan de slag

  Politiek

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De verhuizing van de vorige voorzitter naar een andere gemeente leidde tot een denkproces bij een aantal leden en bracht een wijziging van het hele bestuur van de VVD Bodegraven-Reeuwijk voort.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering vorige week zijn de kandidaten zonder bezwaar geïnstalleerd. Met nieuwe energie is er direct een aantal commissies samengesteld om het ledenbestand te activeren en de fractie enthousiast te ondersteunen. In de aanloop naar zowel de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 als de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

In het nieuwe bestuur neemt een aantal oude bekenden (weer) plaats: Lou Harten uit Bodegraven als voorzitter, Oscar Zoomers uit Bodegraven als vice-voorzitter, Aart Berkouwer uit Reeuwijk als penningmeester, Peter van der Sterre uit Nieuwerbrug als secretaris en Rob Rijsdijk uit Reeuwijk als algemeen lid.

Ben je geïnteresseerd in het wel en wee van onze dorpskernen, dan kun je het lokale liberale geluid volgen via de sociale media. De bestuursleden stellen zich binnenkort via de website uitgebreid voor. Uiteraard volgen ook weer de ‘open fractie’-avonden, waar VVD-leden kunnen meepraten over wat er bij de partij en in de raad gebeurt omtrent bijvoorbeeld jongeren, wonen en duurzaamheid in Bodegraven-Reeuwijk.

Meer berichten