Logo kobr.nl
Foto: Marlien van Leeuwen

R.V.C.'33 Awards: een terugblik op voetbalseizoen 2018-2019

  Sport

Reeuwijk - Vrijdag 27 september heeft voetbalvereniging R.V.C.'33 met de R.V.C.'33 Awards teruggekeken op het afgelopen voetbalseizoen. Tijdens deze sfeervolle avond zijn de sponsoren in het zonnetje gezet en zijn van elk team de meest waardevolle spelers benoemd. Ook dit jaar was de kantine omgetoverd tot mooie feestzaal en had iedereen zijn pak of galajurk weer uit de kast getrokken.

De avond werd afgetrapt met alle hoogtepunten van het seizoen samengevat in mooi beeldmateriaal. Om ook de sponsor in beeld te brengen had ieder team de opdracht meegekregen om een stagedag bij de sponsor na te bootsen, wat weer originele en grappige filmpjes opleverden. Presentator Bartho de Jong ging vervolgens over op de uitreiking van de awards, een welverdiende prijs voor de tot beste verkozen speler of speelster. Dit is aan het eind van het seizoen met stembriefjes door het team bepaald. Ook de jeugdteams waren dit jaar voor de uitreiking aanwezig.

Bij Heren 1 ging Frank Stolwijk er met de bokaal vandoor en bij de Vrouwen 1 wederom Nikita Warmerdam. Rolf Verkleij en Cees de Jong deelden de eerste positie als topscorers en Raimo Dost was het afgelopen seizoen de minst gepasseerde keeper. Vervolgens werd Paul van Veen zijn 25 jaar lange inzet als trainer bekroond met een oeuvreprijs, uitgereikt door voorzitter Ton van Veen. Tussendoor kon het hele publiek genieten van een aantal fragmenten van de 'Luizenmoeder' op het R.V.C.'33-terrein.

De hele organisatie van deze gezellige avond werd door de meeste leden van de commissie voor het laatst gedaan. De vele en jarenlange inzet is elk jaar weer goed terug te zien in het eindresultaat en dat zal volgend jaar door een grotendeels nieuwe groep worden overgenomen. Dit is en blijft tenslotte een waardevolle avond.

Winnaars senioren: Frank Stolwijk (H1), Mark Sluijs (H2), Cees de Jong (H3), Marcel van Harskamp (H4), Jeremy Rorijs (H5), Jasper Binken (H6), Peter Verdonk (VE1), Nikita Warmerdam (VR1), Lisenka Ranselaar (VR2), Rolf Verkleij en Cees de Jong (topscorers) en Raimo Dost (minst gepasseerde keeper).

Winnaars jeugdelftallen: Niels van der Meer (JO19-1), Roel Vergeer (JO19-2), Suzanne Sluijs (MO19-1), Erik van der Werf (JO17-1), Sander Kerseboom (JO17-2), Femke Gabriels (MO17), Timo de Wit (JO15-1), Job van der Voort (JO15-2), Tom Ferweda (JO15-3), Demi Ballering (MO15-1) en Lieke Korver (MO15-2).

Beeld: Marlien van Leeuwen

Meer berichten