Logo kobr.nl
Foto:

Mooie punten BZ&PC op interregio senioren

  Sport

Bodegraven - Zaterdag 11 januari vond in Zoetermeer de 'Interregio uitvoeringen voor senioren' plaats in zwembad de Veur te Zoetermeer. BZ&PC nam deel met maar liefst twee ploegen. Deze wedstrijd is een goede voorbereiding voor de senioren die 25 en 26 januari op het NK zullen zwemmen in Hoofddorp.

De ploegen moesten een technische uitvoering laten zien, dat wil zeggen dat alle ploegen vijf verplichte elementen in hun kuur moesten laten zien. Een jury beoordeelt de uitvoering, de artistieke indruk en de moeilijkheidsgraad van de uitvoering. Ondanks dat ploeg 1 het met een synchroonzwemster minder moest doen, wisten de dames 55,9034 punten bij elkaar te zwemmen, wat een zevende plek opleverde. Ploeg 2 behaalde 52,9060 punten en eindigde daarmee op de elfde plek.

Voor het NK over twee weken zijn inmiddels kaarten verkrijgbaar op de website van de KNZB. BZ&PC doet dat weekend ook mee met een duet aan het NK masters. Komen jullie de meiden aanmoedigen in Hoofddorp? www.eventbrite.nl/e/tickets-nk-senioren-en-nk-masters-synchroonzwemmen-2020-86910921907

Meer berichten