Logo kobr.nl
De moderne dans van Move-it
De moderne dans van Move-it (Foto: )

Studio Forza vult prijzenkast

  Sport

BODEGRAVEN - Bij de eerste rankingwedstrijden van Dance Competitions 2020 in de Studio's in Aalsmeer zijn meerdere dansers en dansgroepen van Studio Forza in de prijzen gevallen.

Bij de solo's en duo's behaalden Eline, Sifra en Mirthe een knappe derde plaats met dansen waar ze zelf de choreografie voor maakten. Selectiegroep Move-it nam twee prijzen mee naar huis. Hun prachtige moderne dans werd beloond met een vijfde plek en voor de stoere urban mix ontvingen zij een vierde prijs! Ook de talentklas nam een beker mee naar huis. Voor een aantal van deze meiden was het voor het eerst dat ze deelnamen aan een wedstrijd, maar desondanks behaalden zij in de categorie freestyle t/m 8 jaar de derde plaats. JOY viel helaas net buiten de prijzen, maar zette in een nieuwe samenstelling wel een superstoere dans neer. De choreografieën van deze groepen zijn gemaakt door Fleur Kastelijn.

Met deelname aan deze wedstrijd kunnen de deelnemende danser en groepen geselecteerd worden voor het Nederlands kampioenschap op 19 april.

Meer berichten