Logo kobr.nl
Fenne van den Hoogenband [oud beeld van de zaalwedstrijd tegen ONDO 1]
Fenne van den Hoogenband [oud beeld van de zaalwedstrijd tegen ONDO 1] (Foto: )

Vriendenschaar 1 boekt ruime overwinning

  Sport

BODEGRAVEN - In het laatste weekend van januari werden de eerste thuiswedstrijden van 2020 gespeeld door de selectie van Vriendenschaar tegen OZC. Vriendenschaar 2 beet het spits af met een spannende wedstrijd die eindigde met een mooie overwinning van 24-21.

Vriendenschaar 1 was van plan dit goede voorbeeld te volgen en slaagde daarin. Na een korte beginfase waarin OZC goed mee wist te komen, namen de Bodegravers de overhand. Het tempo van Vriendenschaar 1 lag hoog en er werden goede aanvallen gespeeld, wat resulteerde in een ruststand van 13-6. Ook na rust werden weer goede aanvallen neergezet. Eindstand: 25-14.

Het publiek heeft kunnen genieten van twee mooie wedstrijden. Bij Vriendenschaar zingt men niet voor niets 'de sfeer is goed, dat zal het 'm doen', want de goede sfeer op de tribune heeft zeker bijgedragen aan het behalen van vier punten op deze koude zaterdag. Komende zaterdag wordt er wederom thuis gespeeld. Voor Vriendenschaar 1 staat een spannende wedstrijd op het programma tegen Korbatjo 1, die net als Vriendenschaar op de derde plek staat met negen punten. Vriendenschaar 2 speelt tegen hun tweede team, dat nog met nul punten onderaan de poule bungelt.

Meer berichten