Logo kobr.nl
Foto:

BZ&PC zwemt naar top tien van Nederland

  Sport

BODEGRAVEN - Zaterdag 25 en zondag 26 januari vond in Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp het NK synchroonzwemmen plaats voor senioren en masters. Op zaterdag werden de technische uitvoeringen gezwommen en op zondag stonden de vrije uitvoeringen op het programma. BZ&PC nam met zowel een master-duet als een senioren-ploeg deel aan dit NK.

Anja Ruven-Van Greuninigen en Joyce Van Der Star-Jansen zwommen zaterdag als master-duet hun technische kür met daarin vijf verplichte elementen op '9-5' en behaalde met 56,1334 punten een achtste plek. Op zondag zwommen zij op Meghan Trainor hun vrije kür en kregen 55,8333 punten bij elkaar. Met een totaal aantal punten van 111,9667 wisten ze twee plaatsen te stijgen en eindigde het duet op de zesde plek.

De senioren-ploeg zwom zaterdag de technische uitvoering op 'Are you gonna be my girl', behaalde uiteindelijk 52,2161 punten en stonden daarmee op de elfde plek. De Vrije uitvoering op zondag werd gezwommen op de muziek 'Juicy Wiggle'. Hiermee werden 57,9333 punten gehaald. Met een eindscore van 110,1494 eindigde de ploeg als tiende van Nederland.

Meer berichten