Logo kobr.nl
Foto-onderschrift: De jarige Joppe van Veldhuizen scoorde namens Rohda’76 vlak voor tijd de winnende treffer (2-1). Foto Piet Spannemaker
Foto-onderschrift: De jarige Joppe van Veldhuizen scoorde namens Rohda’76 vlak voor tijd de winnende treffer (2-1). Foto Piet Spannemaker (Foto: )

Uitslagen voetbal Bodegraven

  Sport

Jarige Job trakteert Rohda’76 op zege

BODEGRAVEN - In slotfase wist de jarige Joppe van Veldhuizen Rohda’76 op het goede spoor te zetten. ’s Ochtends had hij nog negentien kaarsjes uitgeblazen om een paar uur later zijn elftal aan een verdiende 2-1 overwinning te helpen tegen Linschoten.

De zege kwam moeizaam tot stand. Na een uur spelen verzilverden de gasten de eerste de beste kans. Sam da Cruz kopte fraai de 0-1 binnen. Toch kwam er nog gerechtigheid: 1-1. Net voor het laatste fluitsignaal hing de jarige Van Veldhuizen de slingers voor zijn eigen verjaardag op: 2-1. Op zaterdag 7 maart bezoeken de mannen plaatsgenoot Bodegraven.

Beeld: Piet Spannemaker

Gouden punten voor ESTO

De minimale 1-0 overwinning op Xerxes-DZB levert voor ESTO maximaal resultaat op de ranglijst.

Winnen van de onderste lijkt altijd makkelijk, maar is het absoluut niet. ESTO was nauwelijks beter dan haar tegenstander. Het was een tegenstander die tot de laatste seconde knokte voor resultaat, maar die voor het doel van Donny Veenis alles naast of over schoot. Tot de 69e minuut bleef de bril op het scorebord staan. Alles wat daarvoor gebeurde is nauwelijks het vermelden waard. Daarna konden de supporters toch een beetje genieten. De winst hielp ESTO aan versteviging van een plek buiten de gevarenzone. Volgende week zondag komt FC IJsselmonde naar de 'Hill' in Bodegraven. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Verslag: Han Koevoets

Meer berichten