Logo kobr.nl
Foto:

Voetbal Verenigt Bodegraven

  Sport

BODEGRAVEN - Op 1 april bereikte VV Bodegraven de leeftijd van 100 jaar. Om dit te vieren hebben zij een een actie ingezet.

De vereniging heeft diverse activiteiten opgezet, waarvan er meerdere helaas niet door konden gaan. Erg jammer, maar om dit soort activiteiten in de toekomst alsnog mogelijk te maken en de vereniging financieel te ondersteunen, is er een couponboekje opgesteld.

Hiervoor heeft de vereniging de handen ineengeslagen met in totaal 30 Bodegraafse ondernemers, die samen meer dan 100 euro aan directe korting verstrekken. Kortingen bij winkels zoals Slagerij Rietveld, Shoeby en Dierenexpert Benji. Ga naar de website www.vvbodegraven.nl en laat je verrassen door de vele kortingen.

Op www.vvbodegraven.nl kan je middels een bijdrage van slechts 10 euro het couponboekje afnemen. Door tijdens het bestellen je gegevens achter te laten, zorgt de vereniging ervoor dat het couponboekje binnen enkele dagen op je mat valt.

Zo steun je in deze periode de lokale winkels, vv Bodegraven en bespaar je tientallen euro's dankzij contante kortingen.

Meer berichten