Logo kobr.nl
Deze mascotte hoort bij een van de deelnemende verenigingen aan de sportweek.
Deze mascotte hoort bij een van de deelnemende verenigingen aan de sportweek. (Foto: )

Doe mee aan de Sportweek Bodegraven-Reeuwijk

  Sport

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op 3, 4, 5 en 6 augustus staan de ochtenden geheel in teken van lekker bewegen! Iedere ochtend van 9.15 tot 11.30 uur zullen er op verschillende plekken in de gemeente meerdere sporten te beleven zijn. Elke ochtend staan meerdere sportverenigingen klaar voor de jeugd, om op sportieve wijze kennis te maken met onder andere: voetbal, dans, boksen, volleybal, korfbal en atletiek!

"Welke sporten er per dag centraal staan, blijft een verrassing. Wel kunnen we vast verklappen dat er per ochtend verschillende sporten gedaan zullen worden, iedere ochtend is anders! Aan de hand van een doordraaisysteem komen meerdere sporten voor de jeugd aan bod," aldus buurtsportcoach Lisette Verleun. "Op deze manier willen wij de verenigingen in het zonnetje zetten, want dat verdienen ze! Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de jeugd ziet wat onze gemeente allemaal voor sportieve activiteiten te bieden heeft, want dat is een hoop en daar zijn wij erg trots op!”

De sportweek-agenda ziet er als volgt uit. Maandag 3 augustus bij Rohda’76, Broekveldselaan 2 in Bodegraven, dinsdag 4 augustus bij CKV Reeuwijk, Buitenomweg 1 in Reeuwijk-Brug, Woensdag 5 augustus bij VVBodegraven, Groene Zoom 2 in Bodegraven en donderdag 6 augustus bij WDS, J.H Kielastraat 29 in Driebruggen.

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en vind je het leuk om met je vrienden verschillende sporten te proberen en lekker buiten te zijn?! Meld je dan aan en kom erachter hoeveel leuke sporten er zijn: www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl.

Meer berichten