Penningmeester Arthur van Dongen (rechts) overhandigt Ton van Veen namens het bestuur de oorkonde.
Penningmeester Arthur van Dongen (rechts) overhandigt Ton van Veen namens het bestuur de oorkonde. Foto: RVC'33

Ton van Veen benoemd tot erelid RVC’33

Sport

REEUWIJK-DORP - Tijdens de jaarvergadering van RVC’33 op maandag 9 oktober is Ton van Veen benoemd tot erelid van RVC’33 als waardering voor zijn jarenlange inzet.

Penningmeester Arthur van Dongen nam de vereniging mee in alle activiteiten die Ton voor RVC heeft gedaan. Van jeugdleider naar jeugdcommissie waarbij Ton jarenlang als vertegenwoordiging namens de jeugd in het bestuur heeft gezeten. Arthur gaf mooi aan dat organiseren en presenteren bij Ton in het bloed zit. Een lange lijst met voorbeelden volgde zoals de redactie van het clubblad, het organiseren van vele familiedagen, 10 jaar lang presenteren van de RVC Awards, het regelen van teamuitjes en natuurlijk het organiseren van het beroemde Pinksterweekend.

Daarna ging Arthur in op de afgelopen 13 jaar die Ton voorzitter is geweest. Ton heeft RVC altijd goed gerepresenteerd, of het nu bij de gemeente, bij andere verenigingen of met een interview voor radio of krant was. Ook was Ton vaak aanwezig bij RVC om zijn betrokkenheid bij de gehele vereniging te tonen. In gesprekken met de Gemeente was Ton vaak politiek sterk, vooruitdenkend en volhardend. Dat heeft RVC veel goeds gebracht. Benadrukt is dat de samenwerking in het bestuur uitstekend is geweest waardoor een goed fundament is gelegd voor de toekomst.

Als waardering voor al zijn werkzaamheden is Ton benoemd tot Erelid van RVC’33. Afsluitend kreeg hij een mooie bos bloemen en een zeer verdiend en warm applaus van de aanwezige leden.

Gouden KNVB-spel

Als extra verrassing en waardering kwam een KNVB vertegenwoordiger Ton bedanken voor zijn inzet voor RVC’33. Ton kreeg de Gouden KNVB speld uitgereikt, wat door hem zeer gewaardeerd werd.