Logo kobr.nl
Foto:
Bedrijfsberichten

BOSKA's Kaaschaaf wint German Design Award

  Zakelijk

Bodegraven - Food Tool merk BOSKA is wederom de trotse winnaar van een internationale Design Award. Dit keer viel de Kaasschaaf Monaco+ Black in de prijzen en kreeg de German Design Award toegekend. Uniek is de zwarte non stick coating en het wafelpatroon op het blad dat ervoor zorgt dat kaas niet blijft plakken en de kaasschaaf een unieke look geeft. Februari 2020 mag BOSKA de prijs in Frankfurt in ontvangst nemen tijdens de Duitse vakbeurs Ambiente.

Extra scherp

Zowel de coating als het gepatenteerde wafelpatroon zijn technische innovaties. Ze minimaliseren het contact tussen kaas en schaaf, waardoor de kaas niet blijft plakken en schaven heel gemakkelijk gaat. Daarnaast is de schaaf extra scherp geslepen onder de ideale hoek voor de ultieme schaafbeleving. De winnende kaasschaaf is onderdeel van de Monaco+ collectie die uit meerdere kaasmessen bestaat en al eerder een Red Dot Design Award won.

Al vier generaties lang maakt BOSKA Food Tools producten om maximaal van lekker eten te genieten. De roots liggen bij kaas. Vanuit het kaashart van Nederland begon smid Willem Bos in 1896 met het smeden van gereedschap voor professionele kaasmakers. Inmiddels is het merk synoniem voor kwaliteitstools voor kaas, zowel voor de kaasprofessional als voor thuis op tafel.

Meer berichten