Logo kobr.nl
Foto:

Niet gewonnen, toch winnaar

  Zakelijk

BODEGRAVEN - Breed lachend trad het ondernemersechtpaar Renske en Klaas Jan van Dam aan het begin van de avond de Goudse Schouwburg binnen en die lach verdween niet meer van de gezichten. Ook niet toen bleek dat niet zij, maar Kemkes Optiek uit Gouda dit jaar de Ondernemersprijs Midden-Holland wint.

Kemkes optiek won in de categorie 'detailhandel en horeca'. Dit was een prijs waarvoor ook lifestylewinkel PuntKomma genomineerd was. "Alle genomineerden zijn winnaars", vertelde Klaas-Jan al in de weken die liggen tussen nominatie en prijsuitreiking.

De winnaar in de categorie MKB is Garlic Solutions uit Waddinxveen. In de categorie Grootzakelijk ging bouwbedrijf De Vries en Verburg met de prijs naar huis. De mooie avond, waarin Robert Doornbos met zijn presentatie over de F1 het publiek meer dan verdienstelijk vermaakte, werd zeer goed bezocht. Zij werden door de sprekers, onder wie de vijf burgemeesters van de deelnemende gemeenten, vooral gewezen op het belang van samenwerking. Samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Maar zeker ook samenwerking over de grenzen van de gemeenten heen.

Meer berichten