Logo kobr.nl
Foto:

Nieuwe praktijkruimte en contract voor Fysiotherapie in de Ark

  Zakelijk

REEUWIJK-BRUG - Fysiotherapie Hartog en van Keulen heeft een volledig nieuwe praktijkruimte in de Ark in Reeuwijk-Brug. Zaterdag tekenden eigenaren Gert Jan van Keulen en Letty Hartog een huurcontract met Dirk-Jan Knol, voorzitter van het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente De Ark. Bij de grondige renovatie en verbouwing van De Ark moest de oude praktijkruimte verdwijnen en is er in goed overleg een volledig nieuwe ruimte gecreëerd, die helemaal voldoet aan de eisen van moderne fysiotherapie.

"Het is fantastisch dat we de ruimte zelf konden inrichten en veel van onze wensen in de nieuwe ruimte konden realiseren," aldus Gert Jan. "Zo hebben we een keukenblok gerealiseerd en is er een speciale vloer ingelegd." Letty vult aan: "Ik doe hier vooral fysiotherapie met kinderen en de ruimte is heerlijk licht en speciaal ingericht voor deze specifieke vorm van fysiotherapie."

Afgelopen jaren huurde de Reeuwijkse praktijk ook al een ruimte in De Ark, maar deze moest vaak gedeeld worden en was niet ontworpen als praktijkruimte. Hierdoor waren ook bepaalde gewenste voorzieningen niet aanwezig.

Ook de Ark is blij met de nieuwe 10-jarige overeenkomst. Dirk-Jan Knol: "We zijn als kerk blij met dit contract. We kennen Gert Jan en Letty al jaren en het is eigenlijk een hernieuwd zakelijk partnerschap dat we aangaan voor langere tijd. Dat geeft de kerk ook voor tien jaar financiële zekerheid en dat is voor onze gemeente van groot belang."

Meer berichten