De Munt wint Sterkste Schakel Award | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
<p>Jury teamcaptain Ruud Glas reikt award uit aan Jurgen en Mariska de Vries van De Munt.</p>

Jury teamcaptain Ruud Glas reikt award uit aan Jurgen en Mariska de Vries van De Munt.

(Foto: Plein10)

De Munt wint Sterkste Schakel Award

  Zakelijk

BODEGRAVEN - Afgelopen vrijdag ontvingen ondernemers Jurgen en Mariska de Vries van De Munt de Sterkste Schakel Award voor hun nominatie aan de Sterkste Schakel Verkiezing 2020 in de sector Horeca, Toerisme en Recreatie.

Een geweldige prestatie voor de ondernemers en hun team van het horecabedrijf. Jurgen licht in een interview met de jury toe: “In deze niet zo gezellige tijd is het voor ons en ons personeel toch een lichtpuntje. Dit is iets wat wij wel kunnen gebruiken.” Mariska vult hem aan: “We hebben heel veel acties gedaan, zoals de drive thru met Halloween. Toen stonden mensen letterlijk anderhalf uur in de rij voor een hamburger.” Jurgen sluit af: “Wij hebben dit niet zelf gekregen, maar hebben dit écht samen met het team gedaan.”

Jury teamcaptain van de Sterkste Schakel Ruud Glas: “Dit jaar heb ik de eer om, in Bodegraven, de Sterkste Schakel Award te mogen uitreiken aan een horecabedrijf dat klantbeleving op verschillende manieren naar een hoger niveau tilt. Nogmaals van harte Jurgen en Mariska en het team van De Munt, ga vooral zo door!”

Genomineerden
De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, waaronder: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Communicatie’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Kantoor en Automatisering’ en ‘Toerisme, Horeca en Catering’.

Andere bedrijven die genomineerd waren uit onze gemeente, maar geen prijs hebben gewonnen, zijn: Kaasboerderij De Graaf in de sector food-speciaalzaken, Unimar Tegelwerken was genomineerd in de sector Bouw, Installatie en Techniek met meer dan 20 medewerkers, Autobedrijf Toon van Eijk in de sector Automotive en 2RENT4YOU Party Service en Ter Wal & Partners Notariskantoor in de sector Dienstverleners met meer dan 20 medewerkers.

Beeld: Plein10

Meer berichten