<p>Wethouder Nieuwenhuizen verrichte de openingshandeling terwijl de masseuses haar oranje-rode rozenblaadjes toewierpen.</p>

Wethouder Nieuwenhuizen verrichte de openingshandeling terwijl de masseuses haar oranje-rode rozenblaadjes toewierpen.

(Foto: )

Sri Trang: ultiem ontspannen

  Zakelijk

REEUWIJK-BRUG - Winkelcentrum Westplein is een massagestudio rijker geworden. Op 2 april opende Joy (Thitanan Thongpradap) haar zaak. Wat ooit het eerste winkelstraatje van Reeuwijk was, is hiermee een verwenstraatje geworden.

Daarmee is het straatje weer terug naar dat wat het ooit was: een straatje van luxe. Ooit waren het luxe zaken: de groenteboer waar je groente kon kopen in plaats van het zelf te verbouwen, een zelfbedieningssupermarkt, een slager, een bakker en een drogist. Nu laten we ons verwennen bij de nagelstudio, de kapper, de juwelier of de elektronicawinkel. En vanaf 2 april ook met een weldadige, ontspannende, Thaise massage!

Wethouder Nieuwenhuizen verrichte de openingshandeling door een lint door te knippen terwijl de masseuses haar oranje-rode rozenblaadjes toewierpen. Wethouder Nieuwenhuizen sprak haar bewondering uit dat deze onderneemster het aandurfde om juist in deze onzekere tijden te beginnen.

Oase van rust
Misschien is een ontspanningsmassage juist in deze stressvolle tijden meer dan welkom. Als je de studio binnenstapt, valt de rust over je heel. De achtergrondmuziek, de kleuren en de frisse lucht raken je zintuigen. Aan de muren hangen prints van bergtoppen tussen de wolken. Op de massagetafels liggen de handdoeken kunstzinnig opgevouwen, versierd met de lilakleurige bloesem van de Tri-Trangboom uit de geboortestreek van Joy. Ook wordt de lucht niet gerecirculeerd, maar via een hi-tech ventilatiesysteem wordt verse buitenlucht aangezogen.

Gediplomeerd
Een vriendelijke, steeds glimlachende Joy vertelt dat ze op 23-jarige leeftijd slaagde voor haar opleiding in Bangkok, Thailand. Het was een traditionele, Thaise opleiding volgens de leerstellingen van Dr. Shivago Komarpaj. Inmiddels is Joy ruim elf jaar masseuse. Ze heeft het altijd prettige gevonden om mensen te helpen ontspannen.

Drie masseuses
Joy heeft twee collega-masseuses, Lee en Kung, die haar assisteren. Drie massagetafels staan verdeeld over de ruimte, die met gordijnen af te sluiten is. Even weldadig ontspannen in deze stressvolle tijd!

www.sritrang.nl

Tekst en beeld: Marlien van Leeuwen

Meer berichten