Vrijwilligers gezocht

Algemeen

Voor de rubriek vrijwilligers gezocht kunnen alle vacatures voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties in Bodegraven-Reeuwijk worden aangemeld. Vacatures worden eenmalig gratis geplaatst. Mail naar redactie@kobr.nl. Kijk ook op www.erkendtalent.nl.

Begeleiders in bus, trein of op de fiets

Bodegraven - Voor het project 'Samen Reizen met…', één van de projecten uit De Reiskoffer, zij we hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs willen begeleiden in het openbaar vervoer of op de fiets. Met jouw hulp leren ze om zelfstandig van en naar school te reizen en wordt hun zelfredzaamheid vergroot.
Wil je je opgeven of heb je nog vragen? Mail naar: intake@carolienaalders.nl.

www.samenreizenmet.nl

Huisbezoeken

Bodegraven-Reeuwijk - Welzijnsorganisatie SAM is vier maanden bezig met het huisbezoekproject en is trots op de 25 vrijwilligers die samen al 150 huisbezoeken hebben gebracht aan ouderen van 70 jaar en ouder. Om hen te informeren over het aanbod van diensten, regelingen en voorzieningen in de gemeente. Er zijn nu 150 huisbezoeken afgelegd en de bedoeling is dat elke inwoner van 70 jaar en ouder wordt uitgenodigd voor het huisbezoek. SAM is nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor deze huisbezoeken. In oktober start weer een nieuwe trainingsronde. Uw interesse gewekt? Meld u aan bij Esmée Hensen (coördinator van het huisbezoekproject 70+) via telefoon 06-44407994 of e-mail
e.hensen@samwelzijn.nl.

Helpen bij Kids en Koffie

Reeuwijk - Op 9 oktober van 9.00 tot 11.30 uur start de wekelijkse activiteit Kids en Koffie in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug. Kids en koffie is een leuk speelmoment voor kinderen, zodat moeders hun handen vrij hebben om iets leuks met elkaar te doen. Voor de activiteit in Reeuwijk-Brug zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken. Vrijwilligers kunnen meedraaien in het programma voor de kinderen, of voor de vrouwen. Affiniteit met de doelgroep statushouders en taal is gewenst. Aanmelden bij Bas Immerzeel, e-mail B.immerzeel@samwelzijn.nl en telefoon 06-16489165.

Advertentie

Categorieën