Logo kobr.nl
Foto: William Rutten

"Reeuwijkse Koningsdag wordt een nog grootser feestje"

Dit jaar organiseert stichting Volksvermaak Reeuwijk opnieuw Koningsdag in Reeuwijk. Het wordt een fantastische dag met een kindervrijmarkt, kinderdisco, het Oranjebittertje onder de muzikale klanken van het koor Vivace, een geweldig avondprogramma met onder anderen Wolter Kroes. Organisator Rudi Otto vertelt: "De vrijmarkt start om 09.00 uur, maar afgelopen jaar waren de eerste kinderen er al om 06.00 uur om de beste plekjes te bemachtigen op de vrijmarkt. Geweldig om dat enthousiasme weer terug te zien op de vrijmarkt voor Koningsdag. Dit verwachten we dit jaar ook, dus zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!"

In de avond geeft Wolter Kroes, gesponsord door Van Rijn Service, een optreden op het plein bij Zalencentrum de Brug. Wolter Kroes is al decennialang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' en 'Viva Hollandia' staat Wolter altijd garant voor een groot feest. Daarnaast zijn er optredens van Bodegraafse band Waterproof Shampoo, Andrew Dean, het duo B-Rich & Dr. Otto en laat DJ Jarnoo, een bekend gezicht op de Reeuwijkse feestjes, alle herkenbare nummers weer voorbij komen.

Het enthousiasme spat van Rudi Otto af: "Afgelopen jaar was de opkomst al ver boven verwachting en we hopen er dit jaar een nog grootser, Reeuwijks dorpsfeestje van te maken. Dit mag je niet missen!"

Vrijwilligers

"Om weer een fantastische Koningsdag neer te zetten, zijn wij afhankelijk van vrijwilligers die kunnen helpen. Dit kan al door bijvoorbeeld kinderen te schminken of achter de bar te staan. Wij zijn erg blij met iedereen die een steentje kan bijdragen aan dit fantastische feest", aldus Rudi. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@volksvermaakreeuwijk.nl of een PB via Facebook.

Meer berichten