Logo kobr.nl
Foto:

Enthousiaste, vrijwillige coördinator praatcafé gezocht

Bodegraven – De Bibliotheek De Groene Venen start woensdagavond 12 juni met het maandelijkse Praatcafé. Hiervoor wordt nog een vrijwillige coördinator gezocht. Voor vragen over deze interessante functie of een kennismakingsgesprek kan je altijd langskomen bij het Taalhuisspreekuur op maandag tussen 10.00 uur en 12.00 uur in het Evertshuis, Julianastraat 4.

Als coördinator ben je elke tweede woensdagavond van de maand aanwezig bij het Praatcafé. Je verwelkomt de bezoekers en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zo nodig stel je mensen aan elkaar voor, zodat er gesprekken over uiteenlopende onderwerpen kunnen ontstaan. Het praatcafé heeft een positief effect op de luister- en spreekvaardigheid, de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van anderstaligen. Bovendien is het ook gewoon ontzettend gezellig!

Ben jij ook zo enthousiast over het praatcafé? Kijk dan voor de volledige vacature op www.bibliotheekdegroenevenen.nl. Je kan ook altijd een e-mail sturen naar taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Meer berichten