Logo kobr.nl
Foto:
Bedrijfsberichten

'Druk zijn is een keuze'

Reeuwijk - Recent heeft Yvette het boek 'Druk zijn is een keuze' uitgebracht. De Reeuwijkse zag vrouwen om zich heen struggelen met hun tijd. Yvette: "Hun hoofd liep over van ideeën, to do's en taken. Ik wil ze laten zien dat het mogelijk is om tijd over te houden voor datgene wat er écht toe doet en waar ze écht gelukkig van worden."

Yvette is een ontzettende fanaat als het gaat om plannen en organiseren, maar om zich heen ziet ze dat vrouwen het vaak lastig hebben om hun tijd effectief in te delen. Ze heeft het daarom haar missie van gemaakt om succesvolle en ambitieuze vrouwen tijd te laten vinden voor de dingen die ze écht belangrijk vinden. 'Druk zijn is een keuze' is een boek over productiviteit, speciaal voor vrouwen. "Dit boek gaat niet zomaar in op alle stappen die je moet zetten om productief te zijn en succes te behalen. Het houdt rekening met datgene wat vrouwen uniek maakt. Het feit dat ze een vrouw zijn." Vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven krijgen te maken met andere obstakels dan mannen. Yvette: "Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om ons bedrijf en het behalen van succes. Daarnaast is er nog steeds grote ongelijkheid tussen vrouwen en mannen. Ondanks dat deze verschillen de afgelopen jaren kleiner zijn geworden." Het loonverschil in Nederland is gemiddeld 15,5% en in een gemiddeld leven verdient een vrouw 300.000 euro minder dan een man. En nog steeds is het de vrouw die de meeste huishoudelijke taken op zich neemt en de man die fulltime blijft werken. "Het staat als een paal boven water dat deze verschillen ook invloed hebben op de manier waarop vrouwen en mannen met hun tijd omgaan en keuzes maken", aldus Yvette.

In het boek wordt een stap voor stap alles vertelt over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van meer vrijheid. Daarnaast komen tien bekende vrouwen met een succesvol bedrijf aan het woord, zoals eigenaar van SPOT, journalist en spreker Charlotte van 't Wout en presentatrice Zarayda Groenhart. Yvette: "Deze succesverhalen heb ik vertaalt naar een stappenplan die gaat helpen bij het bereiken van je doelen en zorgt ervoor dat je tijd overhoudt voor datgene wat voor jou écht belangrijk is."

www.drukzijniseenkeuze.nl

Meer berichten