'Donald Trump' op De Lelie
'Donald Trump' op De Lelie Foto: Kees Bor

Donald Trump op De Lelie

Algemeen

Driebruggen – Donderdag 11 juli was het een drukte van belang op basisschool De Lelie. De afgelopen weken is er hard gewerkt rondom het thema ‘Holland en Amerika’. Donderdag was er een presentatie voor ouders, familie en omwonenden. Daarnaast was er het nodige te koop. De opbrengst van de avond was voor een goed doel: stichting Goeie Hoop.

De avond begon om zeven uur en werd geopend door een bijzondere gast. Niemand minder dan -een look a like van- de Amerikaanse president Donald Trump zorgde voor de opening. Honderden bezoekers bezochten deze gezellige avond. "Je merkt dat er een goede band is tussen leerlingen, ouders en school", zo vertelt directeur Kees Bor vol enthousiasme. "Je ziet niet alleen ouders en leerlingen, maar ook oud-leerlingen, grootouders, omwonenden en andere belangstellenden. Hieruit blijkt dat er een grote betrokkenheid is bij het werk op onze school, daar zijn we erg dankbaar voor."

Tijdens de avond was er voldoende catering aanwezig, waarvan de opbrengst bestemd is voor een kindcentrum in Zuid Afrika van stichting Goeie Hoop. De opbrengst van deze avond is ruim 200 euro. "Heel fijn dat we deze opbrengst kunnen overmaken naar het goede doel", zegt leerkracht Arilene Biemond, de coördinator van goede doelenacties binnen de school.

Advertentie

Categorieën