Logo kobr.nl
Foto:

Waarom ik van je hou

Reeuwijk - Katja Both van waaromikvanjehou.nl uit Reeuwijk heeft een missie met haar nieuwe bedrijf. Mensen op emotionele momenten helpen met hun gevoel onder woorden te brengen. Zoals met de trouwgeloften op een bruiloft of toespraak op een begrafenis. Of bijvoorbeeld als je een aanzoek wilt doen, opa en oma wilt verrassen tijdens hun jubileum of een puur cadeau wilt geven aan een vriend of vriendin die je al jarenlang kent. "Ik merk dat veel mensen wel graag iets willen zeggen op zo'n emotioneel moment, maar het toch niet doen omdat ze niet goed weten hoe. Ze krijgen hun gevoel niet op papier en doen het dan helemaal niet. En dat vind ik zo zonde. Dát is precies waarom ik met Waarom ik van je hou ben gestart. Om mensen te helpen met de juiste woorden vinden zodat ze op een hele pure en liefdevolle manier hun liefde kunnen én durven over te brengen."

Tegenwoordig is veel contact wat we met elkaar hebben vluchtig via Whatsapp of even snel een mailtje. "Niks mis mee, dat doe ik zelf ook", zegt Katja. "Alleen wil ik graag stimuleren dat mensen weer oprechte aandacht voor elkaar hebben. Daar de tijd voor nemen omdat ze de ander belangrijk vinden. Want dan voel je verbonden met elkaar op een niveau wat je niet met iedereen hebt. Die verbinding van liefde voelen is toch het mooiste wat er is?"

Katja gaat persoonlijk met jou deze mooie woorden vinden en je helpen om de 'ouderwetse liefdesbrief' te schrijven. Zodat je zelfs met zenuwen precies gaat zeggen wat je zo graag wilt zeggen. Wil jij ook hulp bij je gevoel in woorden vangen? Kijk dan op www.waaromikvanjehou.nl.

Meer berichten