Logo kobr.nl

Vrijwilliger gezocht

Voor de rubriek vrijwilligers gezocht kunnen alle vacatures voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties in Bodegraven-Reeuwijk worden aangemeld. Vacatures worden eenmalig gratis geplaatst. Mail naar redactie@kijkopbr.nl. Kijk ook op www.erkendtalent.nl.

Penningmeester

Het Streekmuseum zoekt een enthousiaste penningmeester met enige ervaring. Het Streekmuseum is gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij aan de Oudeweg in Reeuwijk. De collectie is een afspiegeling van het dagelijks leven in het verleden. Het besteedt volop aandacht aan het erfgoed van Bodegraven-Reeuwijk en omgeving waaronder bijvoorbeeld het ontstaan van de Reeuwijkse Plassen. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur van de Stichting Streekmuseum Reeuwijk. Hij/zij beheert de financiën en denkt mee over de toekomst van het museum. Meer informatie op www.streekmuseum.nl. Uw reactie is welkom op: info@streekmuseumreeuwijk.nl.

Gastvrouw/gastheer

Het Streekmuseum zoekt mensen die gastvrouw/ gastheer willen zijn in ons Streekmuseum. Je ontvangt bezoekers, begeleidt ze in het museum en schenkt koffie. Het Streekmuseum is gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij aan de Oudeweg in Reeuwijk. De collectie is een afspiegeling van het dagelijks leven in het verleden. Het besteedt volop aandacht aan het erfgoed van Bodegraven-Reeuwijk en omgeving waaronder bijvoorbeeld het ontstaan van de Reeuwijkse plassen. Meer informatie op www.streekmuseum.nl. Uw reactie is welkom op: info@streekmuseumreeuwijk.nl.

Meer berichten