Afbeelding
Foto: Erik Saeijs

Sponsoring Lions Club Bodegraven

Algemeen

BODEGRAVEN - Het was vaste prik dat op Tweede Pinksterdag de Lionsclub Bodegraven de Omloop van het Groene Hart organiseerde met fiets- en wandeltochten door het mooie Groene Hart, in afstanden variërend tussen de 25 en de 80 km. Sinds enkele jaren was de Move & Proef een aanvulling op het programma waarbij de fiets- of wandeltocht kon worden gecombineerd met verschillende lekkere hapjes en drankjes op pleisterplaatsen onderweg.

Voor het eerst sinds vele jaren kan er op Tweede Pinksterdag geen Omloop van het Groene Hart en Move & Proef gehouden worden. De donatie van sponsoren en de opbrengst van dit evenement waren bestemd voor twee goede doelen; De Zonnebloem afdeling Bodegraven en de Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis.

Ondanks dat er dit jaar geen sponsoren zijn benaderd en er geen opbrengsten zijn uit de fiets- en wandeltocht, levert de Lionsclub Bodegraven ook in 2020 toch haar bijdrage aan De Zonnebloem afdeling Bodegraven, zodat deze organisatie met haar leden haar jaarlijkse uitstapje kan maken. Eveneens wordt dit jaar de Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis weer door de Lionsclub Bodegraven georganiseerd.