Afbeelding

Dramafilm ‘The Good Liar’ in het Evertshuis

Theater

BODEGRAVEN - Donderdagavond 2 juli draait de spannende dramafilm ‘The Good Liar’ in de theaterzaal van het Evertshuis. Het reserveren van tickets (online) vooraf is verplicht. Er kunnen maximaal 45 bezoekers in de theaterzaal, dus bestel vlug uw kaarten online voordat het uitverkocht is!

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet. Roy wil haar alles afnemen. Wanneer Betty haar huis en zelfs haar leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

Acteerlegendes Helen Mirren (Oscar winnaar voor ‘The Queen’) en Ian McKellen (genomineerd voor een Oscar voor o.a. ‘Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’) spelen voor het eerst samen in dit spannende drama over de geheimen die mensen bewaren en de leugens waar ze hun levens op bouwen. ‘The Good Liar’ is geregisseerd en geproduceerd door Bill Condon, het scenario is van Jeffrey Hatcher en gebaseerd op de alom geprezen roman van Nicholas Searle. De overige hoofdrollen worden ingevuld door Russell Tovey (tv-serie ‘Quantico’) en Jim Carter (tv-serie en film ‘Downton Abbey’).

Reserveren vooraf verplicht

Het reserveren van online tickets vooraf is verplicht. Het Evertshuis volgt de RIVM-richtlijnen en hanteert een speciaal protocol. Iedereen houdt anderhalve meter afstand, per huishouden mag u wel naast elkaar zitten in de theaterzaal. Er zijn looplijnen in het gebouw en u wordt naar uw plek gewezen. Er is geen pauze, u krijgt een drankje mee in de theaterzaal.

Vanaf 1 juli kunnen er maximaal 45 bezoekers in de zaal. Kortom, wacht niet te lang met reserveren, want uitverkocht is ook echt uitverkocht! De theaterkassa is overdag gesloten, deze is enkel een half uur vóór aanvang geopend en u kunt uitsluitend met pin betalen. Meer informatie en reserveren: zie www.evertshuis.nl/film-the-good-liar.

Advertentie

Categorieën