Afbeelding

Scoren bij Jumbo Langerak en Goudriaan-Jongerius

Algemeen

Voetbal kan niet zonder zijn sponsors. Dat geldt zowel voor het topvoetbal als voor het café-elftal en zijn derde helft. Ook de Jumbo Voetbalchallenge is daar geen uitzondering op. Wij stelden daarom een aantal vragen aan alle sponsoren van de challenge. Met deze week: Jumbo Langerak en Goudriaan-Jongerius

Wie ben je en wat voor werk bij doe je bij Jumbo Langerak?

Ik ben Cheyenne Humme en ik ben werkzaam als communicatiemedewerker bij Jumbo Langerak. Daarnaast ben ik moeder van twee kinderen, Jagger (3) en Ziggy (1). Bij Jumbo Langerak ben ik verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie. Het interne gedeelte bestaat onder andere uit trainingen voor de medewerkers, het uitvoeren van medewerkerstevredenheidonderzoeken en het schrijven van bedrijfsstukken, zoals een bedrijfsreglement. 

Extern ben ik verantwoordelijk voor onder andere de social media van het bedrijf, het contact met de krant, het schrijven van persberichten en het verzorgen van de spaaracties. Voordat ik deze functie ging uitvoeren, was ik werkzaam als filiaalmanager bij Jumbo Langerak Broekvelden.  

Wat maakt Jumbo Langerak leuk om voor te werken?

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken. Ik heb veel vrijheid tijdens mijn werk en geen dag is eigenlijk hetzelfde. Over het algemeen gebruik ik wel een planning, maar vaak komen er ad hoc dingen tussendoor die dan voorrang krijgen. Het regelen, contacten onderhouden en organiseren maakt mijn werk extra leuk. Zo zijn we nu alweer aan het nadenken over het kerstfeest. Met de kerstdagen organiseren we altijd een kerstfeest voor alle medewerkers, met een bepaald thema. Zo hebben we in het verleden een casino-thema gehad en ‘glitter en glamour’. Tijdens deze avond delen we ook de kerstpakketten uit. Daarnaast hebben we nog een personeelsvereniging en proberen we eens per jaar een uitje te organiseren. Nu is dit werk enigszins minder door corona, maar anderhalf jaar geleden zijn we nog gaan skiën in Winterberg. Dit vond ik super leuk om te doen met het team.

Welke club gaat de Jumbo Voetbalchallenge winnen?

Ik hoop dat Esto in de prijzen valt, omdat mijn vader daar trainer is. Ik heb ook echt wel wat met voetbal, want ik heb zelf op voetbal gezeten en mijn broertje speelde vroeger bij Feyenoord, Sparta en Excelsior. Ik ging vaak bij hem kijken en stond dan als fanatieke zus langs de lijn. Als kind was ik altijd op de voetbalvelden te vinden.

Goudriaan-Jongerius

Wie ben je en wat voor werk doe je bij Goudriaan Jongerius Bouw?

Ik ben Bianca Griffioen en werk als marketing- en projectmanager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de merkpositionering en alle communicatie-uitingen. Mijn baan is erg veelzijdig en omvat uiteenlopende werkzaamheden, dat maakt het extra leuk! Als projectmanager coördineer ik interne projecten. Een voorbeeld daarvan is de implementatie van ons nieuwe softwarepakket vorig jaar. 

Wat is Goudriaan Jongerius voor bedrijf?

We zijn een betrokken familiebedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Veel medewerkers werken al heel lang bij ons. In juli heeft een medewerker zijn 50-jarig jubileum gevierd. Dat is wel echt een bijzondere mijlpaal.

Voor onze klanten is het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. We luisteren naar onze klanten, maken een advies op maat en voeren vervolgens het werk volgens hoge kwaliteitsnormen uit. Bij het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Het is belangrijk om te luisteren naar de klant en je flexibel op te stellen. Ik weet inmiddels uit eigen ervaring – we bouwen onze eigen woning – dat er enorm veel keuzes zijn en dat switchen soms onvermijdelijk is. Dat vergt van ons als bouwer enige flexibiliteit.

We hebben een no-nonsense mentaliteit en werken hard, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Successen willen we vieren: mijlpalen, jubilea en nieuwe opdrachten. We delen dat met elkaar en zetten onze medewerkers graag in het zonnetje. De vrijdagmiddagborrel in onze bedrijfskantine is al heel lang een traditie. Door de coronamaatregelen was die er een tijdje niet en dat werd echt gemist door onze medewerkers. Het is ook een van de momenten dat je elkaar allemaal weer even spreekt.

Voor wie ben je tijdens de Jumbo Voetbalchallenge?

Rohda’76 natuurlijk! Ze hebben lang meegedaan om de prijzen en hebben toch een goede klassering neergezet. Voor mij heeft Rohda’76 de gunfactor.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën