Foto:

Corneille exposeert in het Groene HartHuys

Bodegraven

Werken van de bekende kunstenaar Corneille zijn vanaf zaterdag 21 mei te zien in het Groene HartHuys in Bodegraven. Corneille, een van de oprichters van de Cobra beweging, staat bekend om zijn kleurrijke werken. Dit is ook terug te zien in de expositie.

Naast kunstwerken zijn er ook boeken, beelden en andere werken in te zien en te koop. Hiervoor heeft Dingeman van Leeuwen uit Boskoop zorg gedragen. Dingeman is een echte kunstliefhebber. Zijn leeftijd is geheim, maar het is niet geheim dat hij zich al heel veel jaren begeeft in de kunstwereld. Heel veel kennis heeft hij opgedaan en hij heeft veel persoonlijk contact met vele kunstenaars, zo ook met Corneille. Dingeman zal dan ook een lezing verzorgen over Corneille tijdens de eerstvolgende ArtPub in het Groene HartHuys.

U bent van harte welkom op de Corneille-expositie, die loopt van zaterdag 21 mei tot en met 29 juni. Het Groene HartHuys is gevestigd in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven en is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer info op www.hetgroeneharthuys.nl.

Meer berichten