Boer Martijn van Zanten aan het werk, met een van de leden van de coöperatie. Beeld: Vegaboerderij
Boer Martijn van Zanten aan het werk, met een van de leden van de coöperatie. Beeld: Vegaboerderij

Speciale bonus op informatieavond VegaBoerderij

Algemeen Duurzaam


BODEGRAVEN - De VegaBoerderij Groene Hart houdt op donderdagavond 22 september om 19.00 uur een informatieavond bij de eigen tuin aan de Buitenkerk 57 in Bodegraven. 

Op de informatieavond zal boer Martijn vertellen over zijn speciale manier van bewerken van de tuin, waardoor de groente bijna als biologisch kan worden aangemerkt. Martijn gebruikt alleen organische bemesting en geen bestrijdingsmiddelen. En door toepassing van de permacultuur heeft de VegaBoerderij ondanks de droge zomer toch goede opbrengsten.

Volgend jaar gaat de VegaBoerderij alweer het derde jaar in. De VegaBoerderij is een coöperatie en daarmee eigendom van de gezamenlijke leden. Met de huidige leden en inmiddels vijftig mensen die een proefpakket ophalen, is de coöperatie hard op weg naar de honderd leden, wat ook het doel was voor dit jaar. Tijdens de informatieavond wordt ook de speciale bonus bekend gemaakt voor belangstellenden die nog dit jaar lid worden van de coöperatie.

De pakketten worden tot december wekelijks geleverd. VegaBoederij is een lokaal initiatief onder het motto: lokaal, gezond en lekker.

Meedoen

Leden en vrijwilligers kunnen op allerlei manieren meedoen in het bedrijf. Wie nog wil aansluiten, kan zich aanmelden op www.vegaboerderij.nl.

!