Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk dit jaar ook weer op uw steun rekenen?
Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk dit jaar ook weer op uw steun rekenen?

Verenigingen doen mee aan Grote Clubactie

Algemeen Human Interest

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Zaterdag 24 september starten meerdere verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Grote Clubactie bestaat 50 jaar! Met de felicitaties van koning Willem-Alexander op zak is dit nu al een jaar met een extra gouden randje. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

Voor veel Nederlanders is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd. De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor verenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Deelnemers

Dit jaar doen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in ieder geval de volgende verenigingen mee:

Bodegraafse Zwem & Polo Club, Algemene Korfbalvereniging Vriendenschaar, VSTS (Van Serve tot Smash), Gymvereniging Heres, Muziekvereniging Crescendo, Sportvereniging Rohda 76, Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk, Studio Forza, VV De Rijnstreek en Scouting Reeuwijk.