Voetballen. Beeld: pexels.com
Voetballen. Beeld: pexels.com

Weinig over van goede spel Zwammerdam

Algemeen Sport

ZWAMMERDAM - Het voetbalelftal van VV Zwammerdam speelde zaterdag een zeer slechte wedstrijd net als vorige week was er van het goede spel van voor de winterstop maar weinig over. 

Het ging allemaal niet heel lekker tijdens de wedstrijd. Twee buitenspelers uit vorm: zowel Koen Woudenberg als Justin Bons bakken er weinig van. En ook was het tegen een zeer stug Stolwijk lastig spelen. Geregeld hielden ze de bus voor de goal. En daar konden de Dammenaren moeilijk mee overweg. Als ze een kans kregen, dan wisten ze er geen raad mee. Stolwijk raakte nog een keer de lat, maar uiteindelijk bleef het tot de rust 0-0. 

Na de thee was er een iets feller spelend Zwammerdam. Maar een gat konden ze niet vinden in de Stolwijkse defensie. Het duurde tot de 85e minuut toen Morris van Vliet in de zestien meter werd neergehaald.

Toen de goede scheidsrechter de bal op de stip legde, wist Koen daar gelukkig wel raad mee. Op zijn Neeskens knalde hij hem loeihard in het net: 1-0. Zwammerdam drie punten.

En het werd nog mooier toen Zwammerdam hoorde dat SCH46 had verloren van Perkouw. Zo dat de Dammenaren weer op twee punten los bovenaan staan. Volgende week staat weer een zware wedstrijd uit naar Zegveld Siveo op de agenda.  

Advertentie

Categorieën