Jazzmuzikanten Wim Ninaber en Jeroen Ellferich spelen Jazz met een dikke knipoog.
Jazzmuzikanten Wim Ninaber en Jeroen Ellferich spelen Jazz met een dikke knipoog. Foto: Privéfoto

Disco, jazz of een gezellige maaltijd?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Vroege vrijdagsoos!

BODEGRAVEN - Sociëteit Kras start het weekend op 23 februari met de leukste vrijdagsoos met de lekkerste koude drankjes. De soos begint om 17.00 uur. Meer informatie op www.krasnieuws.nl/event/vroege-vrijdagsoos/.

Vervolgcursus Kunstgeschiedenis

BODEGRAVEN - Heb je belangstelling voor de ontwikkeling van de schilderkunst sinds de 19e eeuw? Het Groene HartHuys organiseert een cursus van 6 lessen van 2 uur over wat er de laatste 2 eeuwen in de Europese Kunst is gebeurd. Cursusleider is Evert Roelofs. De cursus is 23 februari van 14.00 tot 16.00 uur, de andere cursusdagen zijn op 8 en 22 maart, 5 en 26 april en 3 mei. De groepsgrootte wordt beperkt tot maximaal 14 deelnemers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden en de inschrijving is in volgorde van binnenkomst. Stuur voor meer informatie of aanmelden een mail naar ewproelofs@gmail.com.

Sport en Splash

BODEGRAVEN - De Buurtsportcoaches organiseren een dag vol avontuur voor jongeren uit de eerste en tweede klas van de middelbare school. Van 10.15 tot 17.00 uur kun je meedoen aan allerlei activiteiten en een gezonde lunch.   Beleef reusachtig tafeltennis, bruisend tafelvoetbal, razendsnelle chase tag en verkoelend zwemmen, allemaal op één plek! Deelname kost 7,50 euro. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.senw-br.nl/agenda/sport-en-splash.

KidsDisco Kinder carnaval

BODEGRAVEN - Terwijl iedereen nog aan het bijkomen is van het echte carnaval, doet de KiDsdisco het voor de kinderen nog een keer dunnetjes over. Vrijdag 23 februari staat de KidsDisco namelijk in het teken van het kindercarnaval.

Haal je verkleed kleren uit de kast, want je kan nog één keer lekker verkleed komen dansen en zingen op het leukste feestje van de maand. Misschien krijg je wel een mooie prijs voor als je het gekst, mooist of meest origineel verkleed bent. Doe je best!

Natuurlijk draait de DJ gezellige carnavalsmuziek, maar ook zo veel mogelijk verzoekjes. Het vertrouwde zakje chips en de limonade staan uiteraard klaar voor de kids. De kleine bar is open voor alle ouders die gezellig willen bijkletsen met een lekker drankje. Entree is 2,50 euro. 

Roofvissen voor KiKa editie 3

BODEGRAVEN - Zondag 25 februari kun je meedoen met roofvissen voor KiKa op Baars, Snoek en Snoekbaars. Met dit vis- event wil Coen Stegeman samen met jullie zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Deelname kost 32,50 euro per persoon. Dit gaat 100% naar KiKa. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers dus wees er snel bij! Voor meer informatie en deelnemen kun je mailen naar coen4kika@hotmail.com. 

Zondaglunch in Huis van Alles

REEUWIJK-BRUG - Op zondag 25 februari organiseert het Huis van Alles Reeuwijk-Brug in samenwerking met Lionsclub Gouda Reeuwijk weer een Zondaglunch. Vanaf 12.30 uur bent u welkom. Voor 5 euro krijgt u een 3-gangen broodmaaltijd, met koffie of ander drankje. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen door te mailen naar ewproelofs@gmail.com of te bellen naar 06-41469905.

Sunday Jazz

BODEGRAVEN - Met Wim Ninaber en Jeroen Ellferich. Ninaber is van de melodielijnen. Krachtig, dramatisch en direct. Met galmende of hese licks. Ellferich voorziet Ninanber van een steeds wisselend decor. Niet alleen melodisch, maar ook ritmisch. Hij veegt, slaat, knarst, tikt suist en klettert een gevarieerd klankenspectrum bij elkaar. Samen spelen ze geïmproviseerde muziek met een vette knipoog naar traditionele Jazz. Entree is gratis (met dank aan de Cultuurcommissie, de muzikanten en het Groene Harthuys). Reserveren kan door een mail te sturen naar bestuur@groenehartjazz.nl.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën