Koekjes scheppen
Koekjes scheppen Foto: Martha Stroo

Opening verpakkingsvrije winkel in Bodegraven

Bedrijfsbericht

BODEGRAVEN - Op zaterdag 10 februari opende Zonder Meer, de eerste verpakkingsvrije winkel in Bodegraven aan de Prins Hendrikstraat. In de winkel verkoopt eigenaresse Trudie Bukman-Schrier samen met vrijwilligers verpakkingsvrije producten die zoveel mogelijk lokaal zijn geproduceerd. 

In de winkel staan tapsilo’s waar je je eigen pot of bakje kunt vullen met onder andere noten, pasta, rijst en ontbijtgranen. Maar ook voor producten met een duurzaam of betekenisvol verhaal kun je bij Zonder Meer terecht. Denk bijvoorbeeld aan koekjes van Hartig & Zoet (Gemiva), specerijen van The Good Spice en meel van molen De Arkduif. Ook andere producten zoals schoonmaakmiddelen en lokale cadeautjes van onder andere Ipse de Bruggen zijn te vinden in de winkel. 

Tijdens de meeste openingstijden is Zonder Meer een zelfbedieningswinkel. Je kunt met een speciale app toegang krijgen tot de winkel, boodschappen doen en op een veilige manier afrekenen. Op dinsdag van 9.00 tot 12.30 uur, op woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur is er bezetting in de winkel aanwezig voor hulp en een gezellig praatje.

Een tapsilo in gebruik
Klimaatburgemeester Gertrud de Roos verrichtte de openingshandeling
Jong en oud smullen van de koekjes van Gemiva.
Indrukwekkend al die lekker koekjes!

Advertentie

Categorieën