Film in De Fuut
Film in De Fuut Foto: Zwembad De Fuut

De keuze is reuze: wat ga jij doen dit weekend?

Evenementen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Film in De Fuut

REEUWIJK-BRUG - Vrijdag 1 september kun je in zwembad De Fuut kijken naar een leuke animatiefilm op een heel groot ledscherm. Welke film het is, dat blijft nog even geheim. Een kaartje koop je voor vijf euro aan de kassa. Een beker limonade voor de kinderen of een kopje koffie of thee voor de volwassenen is bij de prijs inbegrepen. De film begint om 20.00 uur. Je mag naar binnen vanaf 19.45 uur. 

Weekend voor leuke activiteiten bij DVC

DRIEBRUGGEN - Vrijdag 1 september en zaterdag 2 september organiseert volleybalvereniging DVC Driebruggen leuke activiteiten voor leden en niet-leden, zoals een bingo, een beweegplein voor kinderen en een ouder-kind toernooi. Alle activiteiten vinden plaats in en rond Custwijc. Kijk voor meer in formatie op de Facebook- en Instagrampagina van DVC.

Preview avond theaterseizoen 

BODEGRAVEN - Zaterdag 2 september barst het theaterseizoen 2023-2024 los met een mooie mix van live optredens van de Blauwe Vinkjes, Leonie Meijer en Thjum Arts. Ook zijn er trailers en andere voorproefjes tijdens de Preview Avond. Wethouder Elly de Vries opent het seizoen. Na afloop wordt er met elkaar geproost op het nieuwe programma tijdens de klanken van jazzband Keep on Going. Het start om 20.00 uur in de theaterzaal. De bar en onze theaterkassa zijn vanaf 19.00 uur open. Kaarten kosten tien euro inclusief een drankje en zijn te reserveren via www.evertshuis.nl.

Sunday Half Hour weer van start!

BODEGRAVEN - Op zondag 3 september organiseert de Protestantse Gemeente Emmaüs de eerste SHH dienst na de zomer! Een dienst van een half uurtje waarin dominee Elise Jansen zal voorgaan. Twenty4Eleven verzorgt de muzikale begeleiding. Het thema is ‘oogappels’. De dienst begint om 12.00 uur in de Ontmoetingskerk. En na de dienst is tijd voor napraten tijdens de koffie en thee. 

Songs of Praise

BODEGRAVEN - Zondagavond 3 september is er Songs of Praise in de Lutherkerk aan de Noordstraat. Sjaak Warnaar verzorgt de presentatie en de begeleiding. Sjaak is in Bodegraven en omstreken bekend als organist, pianist en dirigent. Sinds januari 2023 is hij tevens cantor bij de Emmaüs gemeente in Bodegraven. Songs of Praise begint om 18.30 uur.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën