Logo kobr.nl
Foto:

Dienstencentrum De Reehorst wordt De Spil

  Human Interest

Reeuwijk - Dienstencentrum De Reehorst wil duidelijk veranderen van positionering. In de zomer van 2019 is een nieuwe website gelanceerd. Daarop neemt de agenda een prominente plaats in, want het zijn de vele activiteiten die het centrum maken tot wat het is. De volgende stap is een nieuwe naam.

Het dienstencentrum is een levendige plek in Reeuwijk. Er wordt dagelijks veel georganiseerd, van linedance tot yoga en van handwerken tot biljarten. Doordeweeks staat er tijdens de lunch ook altijd een heerlijke maaltijd klaar. Het centrum is een plek waar je oude bekenden ontmoet en waar je nieuwe kennissen maakt. Bij zo'n fijne ontmoetingsplaats hoort een naam die het plezier uitstraalt van het aanbod dat wordt geboden. Om die reden werd dit najaar naar een nieuwe naam gezocht en om die te vinden werd een prijsvraag uitgeschreven.

De Spil
Na de oproep om suggesties voor een nieuwe naam, is De Spil als naam gekozen. Bedenkster van de naam is mevrouw Ada Vermeulen-Melessen uit Reeuwijk. "Dat is een korte krachtige naam, die makkelijk te onthouden is en die samenvat wat de functie is van dit centrum." Mevrouw Vermeulen heeft met haar inzending een diner voor twee gewonnen bij Mercatu. De cheque werd overhandigd door Gerrit Wim van Veelen, voorzitter van Stichting Partners Dienstencentrum Reehorst.

In de komende maanden wordt bij de naam een passend logo ontworpen en wordt de belettering in en rond het pand vervangen. In 2020 gaat het centrum verder als 'De Spil'.

Meer berichten