Afbeelding

PuntKomma genomineerd voor Ondernemersprijs

Human Interest

Bodegraven - De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks georganiseerd voor en door het bedrijfsleven. De organisatie is een samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

De Bodegraafse lifestylewinkel PuntKomma is genomineerd in de categorie Detailhandel en Horeca waarin ook Kempkes Optiek en Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beiden uit Gouda, genomineerd zijn. De genomineerden in de categorie MKB zijn Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven In de categorie Grootzakelijk zijn De Vries en Verburg uit Stolwijk, Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd.

De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury al deze bedrijven bezoeken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 20 januari 2020 worden de winnaars bekendgemaakt.

De Ondernemersprijs wordt al jaren georganiseerd. In voorgaande jaren waren diverse bedrijven uit Bodegraven daarin al succesvol. Vorig jaar won Merosch de prijs in de categorie MKB. Al eerder ging Brood & Ko er met de prijs vandoor in de categorie Detailhandel en Horeca.

Meer informatie over de Ondernemersprijs of businesspartner worden? Kijk op www.ondernemersprijs-mh.nl.

Advertentie

Categorieën