Afbeelding

Overname N-Joy sportcentre per 1 mei

Sport

BODEGRAVEN - Jannette Craanen, eigenaresse van N-Joy Sportcentre, draagt na tien jaar met ingang van 1 mei het stokje over aan Rosanne Lagewaard.

Dit is voor Jannette ‘echt wel een dingetje’. "Aan de ene kant krijg ik weer meer ‘eigen’ tijd, aan de andere kant neem ik afscheid van iets wat in de afgelopen jaren mijn kindje is geworden. Ik heb het runnen van N-Joy Sportcentre altijd gezien als mijn tweede gezinnetje, waardoor het stoppen er niet makkelijker op wordt. Het is al met al de juiste keuze, maar het zal wennen zijn."

Jannette: "Ook van het fijne team dat we hebben staan, moet je afscheid nemen en dat gaat niet zonder een traan. Gelukkig ben ik op 1 mei nog niet helemaal weg, want ik blijf nog wat groepslessen geven. Zo blijf ik een beetje onderdeel van het N-Joy team. Het concept van N-Joy Sportcentre en het personeel blijft. In dat opzicht verandert er dus weinig!"

Rosanne: "Veel leden kennen mij wellicht van Fysio on the Move, waar ik met veel plezier vier jaar heb gewerkt, maar ik ben toe aan een nieuwe stap. Als sportfanaat wilde ik heel graag een eigen sportschool runnen en zo ben ik uiteindelijk bij N-Joy terecht gekomen. Jullie gaan mij daarom vaak tegenkomen in de club, in zowel de fitness als in het geven van groepslessen."

Momenteel zijn Rosanne, Marga (clubmanager), Wesley (voedingsdeskundige/personal trainer) en Jannette keihard aan het werk om de klanten aan het sporten te houden tijdens de coronacrisis. De Facebookpagina staat inmiddels vol met digitale lessen en ook via Youtube kunnen deze bekeken worden. De klanten kunnen een code opvragen, waarmee zij zich aan kunnen sluiten bij FitsnacksTV. Dit houdt in dat de klanten virtueel een groot aantal sportlessen thuis kunnen volgen. Ook kunnen de leden via de mail een yogales opvragen van instructeur Rodger. Om klanten de ruime keuze aan virtuele en live lessen thuis te laten volgen, leent N-Joy een groot assortiment aan materialen uit, zoals xco’s, dumbells, stangen en schijven. Zelfs spinningfietsen staan bij de leden thuis. "Onze leden kunnen daarnaast zelf kiezen wat voor compensatie ze willen voor hun abonnement, waaronder 25 procent korting. We hopen natuurlijk dat we na 21 mei gewoon weer open mogen!"