Archiefbeeld
Archiefbeeld

Jubileumeditie Rondje Droogh

Algemeen

Hardloopevenement voor 50ste keer gehouden

Bodegraven - Het gezelligste hardloopevenement van Bodegraven, Rondje Droogh, wordt op zondag 16 september gehouden. Dit keer voor de 50ste keer. KPJ Bodegraven pakt om die reden extra groot uit voor deze editie van het bekende hardloopevenement.

Naast de traditionele afstanden van 1, 3.5, 5 kilometer en de klompenrun zijn er extra activiteiten. Zo wordt er op 'sportief' gebied nog een Lazy Run georganiseerd. Bij de Lazy Run gaat het er niet om hoe snel je binnen bent, maar hoe goed je pils kunt drinken. Over een afstand van 500 meter drink je diverse bekertjes pils. Wie er als eerste binnen komt, maakt niet uit, als je maar geniet.

Extra activiteiten

Voor de kinderen komt er een grote opblaasbare stormbaan op het terrein te staan. Tevens is er een leuke warming-up op muziek. Van alle activiteiten krijgt men trek en daarom staat er een tweetal foodtrucks op het evenemententerrein.
U kunt churros eten bij de foodtruck van Churros4All en diverse soorten vlees bij de American Smoker van slagerij Rietveld. Om de dag compleet te maken zal de Bodegraafse band Have a Cigar vanuit de hooischuur optreden.

Zoals elk jaar gaat een gedeelte van het inschrijfgeld naar een goed doel. Dit jaar is het goede doel World Servants Bodegraven.
Locatie is zoals voorgaande jaren J.C. Hoogendoornlaan 2 in Bodegraven. U kunt zich tot een half uur voor de start van een afstand inschrijven.

Programma

11.00 uur: Start inschrijving

12.00 uur: Start kinderloop (t/m 8 jaar)

12.20 uur: Start wedstrijd junioren (9 t/m 15 jaar)

12.55 uur: Start wedstrijd senioren (16+)

14.00 uur: Klompenrun

14.15 uur: Prijsuitreiking

14.30 uur: Lazy Run

Advertentie

Categorieën