Logo kobr.nl

'Shirt uit en zwaaien'

Reeuwijk - Het lijkt nog ver weg, maar op vrijdag 6 en zaterdag 7 september staat heel Reeuwijk en omstreken weer te feesten tijdens Bruisend Reeuwijk. Rudi Otto, één van de organisatoren, is er al druk mee: "Op social media hebben we de meeste artiesten al onthuld, maar ik kan er nu nog eentje bekendmaken: zaterdagavond komt Het Feestteam het plein op z'n kop zetten!"

Op vrijdag gaat Bruisend Reeuwijk los met het thema 'Feest op het Plein'. De beste gangmakers komen naar Reeuwijk om jou aan het dansen te krijgen. Rudi: "Nu is al bekend dat de Gebroeders Ko, PartyfrieX en Mag Het Wat Zachter naar Reeuwijk komen, maar een mooie aanvulling op de zaterdagavond is Het Feestteam. Zij krijgen iedereen aan het dansen deze avond!" Het Feestteam is al twintig jaar actief en heeft tijdens optredens maar één doel: een groot feest maken! De mannen hebben al een aantal keer de award 'Beste feestact van Nederland' ontvangen. Enkele van hun feestknallers zijn Verdomd Alleen, The A-Team en Shirt uit en zwaaien. Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn nemen je mee in de polonaise, want 'een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!'

Eerder werd al bekend dat de Snollebollekes naar Reeuwijk komen op 6 september. Rudi: "Dit is een prachtige act voor het festival. Ze verkopen meerdere keren het GelreDome uit en staan bij ons gewoon op een gratis festival. Geweldig toch!" Na carnavalskrakers als Links, rechts en Alaafrojack werd in 2018 het nummer Bobbelen aan het repertoire toegevoegd.

Ieder jaar zijn de organisatoren op zoek naar artiesten die er een feest van maken. Dit blijft een uitdaging, maar ze zijn er weer in geslaagd om een gezellige line-up samen te stellen. Rudi kan in ieder geval niet wachten: "Tot 6 en 7 september op Bruisend Reeuwijk!"

Meer berichten