Logo kobr.nl
Foto:

Ontdek de echte raceauto bij JUMBO Langerak

Bodegraven - Max Verstappen is Nederlands favoriete autocoureur. De echte raceauto van Max Verstappen is as. zaterdag van 13.30 uur tot 14.30 uur te zien op de Najaarsmarkt! De raceauto komt vlakbij de poffertjeskraam te staan en zal dus een uurtje onderdeel zijn van de kermis in Bodegraven.

De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg.

Trouwe fan

Ook Jumbo is al jaren trouwe fan van Max! Daarom kunnen klanten vanaf woensdag 11 september weer sparen voor een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen.

Quint Langerak, eigenaar van de Bodegraafse JUMBO winkels, is blij met de spaaractie: Samen met heel veel Nederlanders zijn we supporter en fan van Max. Daarom organiseert JUMBO - naast deze spaaractie voor het schaalmodel - een tour met de echte raceauto van Max Verstappen langs een aantal winkels, waarbij klanten ook de echte raceauto in het echt kunnen bekijken. JUMBO Langerak heeft zich natuurlijk aangemeld voor deze te gekke kans. En HIJ KOMT NAAR BODEGRAVEN! En snel ook!

Spaaractie

Van woensdag 11 september tot en met dinsdag 1 oktober krijgt iedere Jumbo klant bij elke 10 euro aan boodschappen - of bij speciale actieproducten - een gratis spaarzegel. Zodra de finish op de spaarkaart is bereikt, kan de volle spaarkaart worden ingeleverd in alle Jumbo winkels. Met een eenmalige bestelcode kun je voor €4,99, zolang de voorraad strekt, een schaalmodel raceauto van Max Verstappen bestellen op jumbo.com/spaaractiemax. De voorraad is groot, maar uiteindelijk beperkt. Snel bestellen is dus slim, want op is op.

Meer berichten