Logo kobr.nl
Rosa da Silva 'Winnares AKF 2019', fotograaf 'Jaap Reedijk'.
Rosa da Silva 'Winnares AKF 2019', fotograaf 'Jaap Reedijk'. (Foto: Jaap Reedijk)

Het Evertshuis geeft tips voor thuis

BODEGRAVEN - Vanwege de maatregelen heeft het Evertshuis alle activiteiten tot 1 juni geannuleerd, maar dit betekent niet dat er niets meer te doen is. Zij geven graag tips voor thuis.

Alice Bekkering, communicatiemedewerker Evertshuis: "Wij houden u op de hoogte hoe het verder gaat via onze website en social media. Heeft u tickets gereserveerd voor de geannuleerde voorstellingen in maart, april of mei? Dan blijven deze tickets geldig. We doen ons best om voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen naar een nieuwe datum." U krijgt hier persoonlijk bericht van per e-mail. Met de huidige omstandigheden vraagt het Evertshuis om uw begrip dat het even kan duren. Mocht u vragen hebben, dan zijn zij bereikbaar per e-mail via info@evertshuis.nl.

Alice: "Gezond blijven is het belangrijkste! Dat geldt zowel voor u, onze bezoekers, als de artiesten, vrijwilligers en medewerkers. Het hele Evertshuis team hoopt iedereen in goede gezondheid na 1 juni weer te mogen begroeten in het Evertshuis!"

Thuistheater

Thuiswerken met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Hoe leuk is het om na het huiswerk kinderen te vermaken met theaterlessen? Neem eens een kijkje op de website van het JeugdtheaterTHUIS. Daar staan leuke opdrachten voor kinderen (en ouders) om thuis te doen: www.jeugdtheaterhuis.nl/nieuws/274-thuis-aan-de-slag-20-maart

Wil je een toneel-, cabaret- of jeugdvoorstelling voor de hele familie bekijken vanuit je luie stoel thuis? Dat kan via Theaterflix (tflix.nl). Geniet bijvoorbeeld van Rosa da Silva, winnares van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2019 en volgend seizoen te zien in het Evertshuis.

Zet het vast in de agenda

"In deze moeilijke periode kijken we ook graag naar de toekomst," aldus Alice. "Achter de schermen waren we druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen - de preview-avond, theaterbrochure - en toen kwam het coronavirus om de hoek aangeslopen als een mokerslag. Omschakelen dus, nieuwe plannen maken en positief denken." Zet daarom alvast in je agenda: de presentatie van het theaterprogramma 2020/2021. Deze is op zaterdag 12 september om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten