Afbeelding

Bodegraven-Noord zorgt voor elkaar

Algemeen

BODEGRAVEN - Els Maarleveld wilde iets betekenen voor de buurt. Zij bedacht om te 'folderen' in de buurt met een bloem en kaartje.

Els Maarleveld is juf en woont in de Phoenix. Omdat ze klachten had, mocht zij niet naar buiten. Els: "Toen kwam ik op het idee om toch iets te kunnen betekenen voor de wijk." Wijk Noord van de Dorpskerk heeft een Whatsappgroep en hierin opperde Els het idee. "Uiteindelijk werd het plan om heel Bodegraven-Noord te 'folderen' met een bloem en een kaartje," vertelt Els.

Op het kaartje staat 'Samen verbonden in geloof, hoop en liefde, Bodegraven-Noord zorgt voor elkaar'. Ruth van Schothorst heeft ook geholpen bij dit initiatief. "Op het kaartje staat ook dat wij graag komen helpen met boodschappen doen, hond uitlaten, eten koken of iets anders. Heb je geen hulp nodig maar kun je hulp bieden, bel ons dan ook. Alle hulp is welkom!" Woont u in Bodegraven-Noord en wilt u in contact komen met de organisatoren van dit initiatief? Bel dan naar tel. 06-13637148.

Inmiddels is heel Bodegraven-Noord bereikt. Heel veel buren, maar ook kinderen hebben geholpen met het maken van de kaartjes, de kaartjes aan de bloemen vastbinden en het bezorgen. Ruth: "We krijgen leuke reacties. Zelf werd ik tijdens het rondbrengen door een van de buurtbewoners aangesproken, anderen bellen op om te bedanken. Het wordt écht gewaardeerd!"

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën