Afbeelding

Blijf binnen met een boek

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit.

Op dit moment zijn de fysieke vestigingen van de Bibliotheek De Groene Venen gesloten. Dat betekent niet dat er niet gelezen kan worden! De online bibliotheek is gewoon geopend. Als lid van de bibliotheek kun je hiervan gebruikmaken. Je vindt hier e-books en luisterboeken voor volwassenen en kinderen, die je kunt lezen en luisteren op je smartphone, tablet en e-reader.

Nog geen abonnement? Sluit dan nu een 'digital only'-abonnement af. Dit abonnement geeft toegang tot alle online diensten van de bibliotheek. Als de bibliotheek straks weer open gaat, wordt dit abonnement gratis omgezet naar een standaard abonnement, waarmee je ook fysieke boeken en tijdschriften kunt lenen en korting krijgt op activiteiten. Het afsluiten van een abonnement kan eenvoudig via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Hulp nodig bij het downloaden of het gebruik van de bibliotheekapps? De klantenservice is open voor vragen over online diensten. Je kunt je vraag stellen via de Facebookpagina en Twitter. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Ook kunt u uw vraag telefonisch stellen op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur, tel. 06-19033119.

Advertentie

Categorieën