Logo kobr.nl
Johan van Eijk van Ons Fonds Wierickeland en Hanny Pastoor van de EHBO-vereniging bij de nieuwe AED aan de gevel van de Fa. Verkaik
Johan van Eijk van Ons Fonds Wierickeland en Hanny Pastoor van de EHBO-vereniging bij de nieuwe AED aan de gevel van de Fa. Verkaik (Foto: Wim de Boevere)

Nieuwe AED’s geplaatst in Waarder en Driebruggen

WAARDER - De EHBO-vereniging Waarder-Driebruggen heeft zich tot doel gesteld om beide dorpskernen zo goed en dekkend mogelijk te voorzien van levensreddende AED’s.

Door gezamenlijke bijdragen van de ondernemers in Ons Fonds Wierickeland heeft dat geleid tot drie nieuwe plaatsingen. De installaties zijn uitgevoerd door elektrotechnisch installateur Arnoud Boele uit Waarder aan de gevel van Autobedrijf Verkaik aan De Groendijck 49 in Waarder; bij fam. De Pater aan het Oosteinde 42 in Waarder; en aan het Buurtzorgpand (voormalig gemeentehuis) op Kerkweg 4 in Driebruggen. De snelle beschikbaarheid van dit belangrijke reddingsmiddel is hiermee weer aanmerkelijk toegenomen. Zodra de huidige coronabeperkingen dit weer toelaten, organiseert de EHBO-vereniging een voorlichtingsavond voor de kring van omwonenden rond de plekken waar de AED’s hangen en andere geïnteresseerden.

Tekst en beeld: Wim de Boevère

Meer berichten