Expositie Leo van den Boogaard

Algemeen

BODEGRAVEN - De Kunstroute van 16 en 17 mei ging niet door vanwege het coronavirus. Erg jammer natuurlijk. Toch is Bodegraven sinds 4 juni een nieuwe kunstlocatie rijker. Aan de Kerkstraat 12 is een nu een tentoonstelling ingericht met schilderwerken van Leo van den Boogaard.

Leo is bij velen welbekend, welhaast een bekende Boreftenaar. Nadat hij is gestopt met schilderen, is hij zich gaan toeleggen op schilderen met penseel, palet en ezel. Gaandeweg kreeg hij steeds meer de smaak te pakken. Het resultaat daarvan is nu te bekijken in de Kerkstraat 12. Een rijke schakering variërend van abstract tot stillevens en portretten van bekende artiesten. Verrassend om te zien hoe al deze stromingen toch een bijzonder geheel vormen.

Het vele werk van Leo brengt ook met zich mee dat er bij hem thuis bijna geen plek meer is te vinden waar nog schilderijen kunnen worden opgehangen. Daarom biedt hij de schilderijen nu te koop aan. Speciaal gedurende deze tijdelijke expositie zijn de prijzen naar beneden bijgesteld.

Ga zelf kijken en genieten van het kleurrijke werk van Leo. Deze tijdelijke expositie in de Kerkstraat 12 is geopend op donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur (wijzigingen voorbehouden). Leo is er dan zelf om het verhaal achter elk werkstuk aan u te vertellen.

Advertentie

Categorieën