Afbeelding

Binnenkort: Shop & Win-actie van Koop Lokaal

Zakelijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Lokale ondernemers vinden het fijn dat ze door de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zijn gesteund afgelopen tijd. Daarom organiseert Koop Lokaal in week 27 (van maandag 29 juni t/m zondag 5 juli) een Shop & Win-actie in de hele gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Bij elke aankoop in de deelnemende winkels op kooplokaal.inbr.nl ontvangt u een kraskaart met een unieke code. Op kooplokaal.inbr.nl kunt u vervolgens zien of u een prijs gewonnen heeft. Met de kraskaart als bewijs kan de prijs opgehaald worden.

Doe mee!
Het is voor ondernemers nog mogelijk zich aan te sluiten bij Koop Lokaal en zo deel te nemen aan de actie. Dit is kosteloos. Daarnaast kunt u ook een of meerdere prijzen beschikbaar stellen. Mail wat u wilt verloten naar opbr@graficelly.nl. De prijs kan van alles zijn: een product, een dienst, een waardebon - u bepaalt. Tip: kies iets waar klanten zeker voor terugkomen naar uw winkel!

Alle ondernemers die zijn ingeschreven op kooplokaal.inbr.nl mogen meedoen met de actie. Heeft u uw bedrijf nog niet (gratis) aangemeld op kooplokaal.inbr.nl? Klik op de website op de knop ‘gratis aanmelden’.

Over kooplokaal.inbr.nl
De website kooplokaal.inbr.nl informeert consumenten over acties, bezorg- en afhaalmogelijkheden en gewijzigde openingstijden van onze winkeliers, horeca, sportscholen en dienstverleners uit Bodegraven-Reeuwijk.

Advertentie

Categorieën