3, 4 of 5 dagen voetbalplezier bij CVC Reeuwijk

Sport

REEUWIJK - Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus organiseren CVC Reeuwijk en De Complete Techniek een voetbalvakantieweek. De helft van de opbrengst gaat naar de vereniging. Steun jij ook CVC Reeuwijk deze zomervakantie? De voetbalvakantieweek is toegankelijk voor zowel leden van CVC Reeuwijk als leden van andere voetbalverenigingen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.

Voor gezinnen die van de zomer thuis blijven is de voetbalvakantieweek een perfect alternatief. Terwijl de ouders in alle rust thuis genieten van hun vakantie, beleven de kinderen de leukste week van de zomervakantie. Kinderen hoeven het voetbal niet langer te missen en kunnen zich perfect voorbereiden op de start van het nieuwe voetbalseizoen. De voetbalvakantieweek betekent heel veel plezier met je vrienden én supergave trainingsvormen!

Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de aller nieuwste trainingsvormen en bestaat o.a. coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, verschillende voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien. Door in trainingsgroepen te werken, rekening houdend met leeftijd en niveau, is de voetbalvakantieweek geschikt voor iedereen!

Wil je je direct inschrijven of meer informatie? Kijk op www.cvcreeuwijk.nl.

Advertentie

Categorieën