Afbeelding

Hoek29 exposeert de hele zomer in het Evertshuis

Algemeen

BODEGRAVEN - Het Evertshuis staat op uit de coronalockdown. Theaters mochten vanaf 1 juni weer open volgens de RIVM-richtlijnen. Dat betekent maximaal 30 bezoekers in het pand tot 1 juli en uiteraard op anderhalve meter afstand. Kunstenaars van Hoek29 exposeren de hele zomer in de foyer en leiden deze nieuwe fase kunstzinnig in.

Achter de schermen is het Evertshuis team de afgelopen periode druk bezig geweest om het Evertshuis ‘coronaproof’ te maken, voorstellingen om te boeken, bezoekers te informeren en nieuwe kleinschalige projecten te ontwikkelen. Binnenkort volgt meer nieuws over de aangepaste programmering, films en BRAVO! in de zomer. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste updates, of meld je aan voor de Evertshuis nieuwsbrief.

Zomerexpositie
Het wordt geen saaie zomer, want de Hoek 29-kunstenaars tonen met passie hun nieuwste kunstwerken in het Evertshuis. Een prachtige diversiteit van lokale kunst op het gebied van fotografie, keramiek, textile art en schilderkunst. De meeste werken zijn gemaakt tijdens de coronalockdown.

De exposanten van Hoek29 zijn: Ysbrand Swart met fotografie 'Vanaf balkon', Ap Quist met fotografie ‘In de polder', Nisett de Wit met schilderijen '100 day project', Barry Passchier met textile artwork 'Omgeving inspiratie', Corrie Voordouw met keramiek 'Het Groene Hart’ en Piet van der Zee met schilderijen ‘Veelkleurig mooi.’ De expositie is tijdens openingstijden van het Evertshuis gratis te bezichtigen van begin juni tot eind augustus.