Logo kobr.nl
Van voor naar achter: redactiecoördinator Sabrina den Haag, redacteur Key Tengeler en advertentiecoördinator Gisela Middelkoop.
Van voor naar achter: redactiecoördinator Sabrina den Haag, redacteur Key Tengeler en advertentiecoördinator Gisela Middelkoop. (Foto: )

Groeiend bereik KijkopBR

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Afgelopen week ontvingen wij de cijfers van een landelijk onderzoek naar het bereik van huis-aan-huiskranten. Nu delen we graag wat cijfers en willen we jullie, trouwe lezers, bedanken!

Wekelijks werken we aan een actuele krant en proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de lokale samenleving van Bodegraven-Reeuwijk. Onze beloning zien wij terug in het verbeterde bereik van de krant. In het vorige rapport lag het gemiddelde bereik binnen het eigen verspreidingsgebied op 65,6%. Nu ligt dit op 70,9%! Het bereik is dus gegroeid met 8,1%. Dit is bijzonder want het landelijke gemiddelde van het gemiddelde bereik van huis-aan-huiskranten is gedaald met 6,5%. Ook ligt dit gemiddelde veel lager dan ons bereik, namelijk op 51,4%. Lezers, bedankt!

Meer berichten