Waterproof Shampoo op BorftLive 2022.
Waterproof Shampoo op BorftLive 2022. Foto: Ramon Hutters, Oxbey fotografie

BorftLive weer ouderwets gezellig

Algemeen

Het centrum van Bodegraven was met BorftLive weer gezellig druk. Na twee jaar was het eindelijk weer mogelijk om een gezellig dorpsfeest over meerdere dagen neer te zetten. De Evenementen Commissie Bodegraven had een mooi programma in elkaar gezet met als hoogtepunt het muziekspektakel BorftLive. Met kermis, braderie en muziek was het feest compleet en kwamen de mensen genieten. Iedereen was weer ouderwets gelukkig. 

Woensdagmiddag begon de kermis op en rond het Raadhuisplein. Donderdag was er ook kermis en vrijdag begon de voorjaarsmarkt met een braderie in het centrum. Helaas was de vrijdag herfstachtig, maar de avond maakte veel goed en het weer ging de goede kant op. Op het podium draaide DJ Jan Streefland de ene na de andere hit uit de jaren 70, 80 en 90. Maar het hoogtepunt van de avond was het jubileumoptreden van de 10- jarige Bodegraafse band Waterproof Shampoo. Het Raadhuisplein stroomde al snel vol met vele fans en muziekliefhebbers die genoten van de muziek en het spektakel. 

Zaterdag was het een prachtige dag voor BorftLive. Het weer was geweldig en al snel kwamen de mensen op het evenement af. De braderie en kermis werden goed bezocht en zaterdagavond ging het muziekspektakel met Have a Sigar, Slingshot, Long Way Blues en Little Stef op het Raadhuisplein los.  Het Raadhuisplein stond al vroeg op de avond vol met muziekliefhebbers die met een drankje genoten van de muziek. 

door Pancras Kuipers

De kermis bracht als altijd weer veel vertier voor jong en oud
De braderie trok vooral op de mooie zaterdag veel bezoek
Have a cigar op BorftLive 2022