Concentratie ten top. Beeld: Wim de Boevère
Concentratie ten top. Beeld: Wim de Boevère

Spannend eerste darttoernooi in het Huis van Alles in Waarder

Algemeen Human Interest

WAARDER - Het Huis van Alles voor de eerste maal, het toneel van een gezellig en ook spannend darttoernooi.

Meedoen was open voor iedereen, dames, heren en ook oudere jeugd meldden zich aan. Wie mocht zich de dartkampioen(e) van Waarder noemen?

Het organiserende comité in het Huis van Alles in Waarder mag zeker erg actief worden genoemd in het bedenken en organiseren van allerlei activiteiten voor jong en oud(er). Zo waren er vorig jaar al onder (veel) meer een tweedehands kledingmarkt, Formule 1 racesimulatorwedstrijden, twee keer een workshop figuren solderen voor kinderen, stenen schilderen, ballroom stijldanslessen, aanleg en ingebruikname van een Jeu de Boulesbaan, zingen met Monique, een bling-bling bingoavond, een kerstworkshop en een kerstfair. Natuurlijk mogen de wekelijkse koffieochtenden op dinsdag ook niet worden vergeten. Dit jaar ging alweer van start met een nieuwe schilderclub en dan nu voor de eerste keer een darttoernooi. Een meedenkende ondernemer heeft voor mooie veilige achtergrondborden gezorgd, het Huis van Alles team voor de benodigde dartattributen en zaterdagmiddag ging het eerste toernooi van start.

Met wat hapjes, drankjes en uiteraard een spannende serie onderlinge wedstrijden werd het een heel gezellige middag. Als besten kwamen Mattheo de Jong en Erwin van Asperen uit de strijd en zij gingen naar huis met een kleine attentie.

Groepsfoto van de darters. Beeld: Wim de Boevère

Advertentie

Categorieën